Menu

 
Rotpunkt:keukens

(klik op logo)

Deze keuken staat garant voor kwaliteit en perfecte vormgeving
 
De kwaliteitskenmerken van een ROTPUNKT keuken:
  19 corpuskleuren

ROTPUNKT biedt voor iedere front de juiste kleur aan en biedt zo een binnen en buiten harmonische keukenoptiek.

19 corpusvarianten, binnen en buiten in dezelfde kleur, onderstrepen de waarde van een ROTPUNKT keuken.

 

  Corpushoogtes

De rastermaat (x13) vergemakkelijkt het realiseren van verschillende werkhoogtes en zorgt voor een ergonomische werkhouding bij verschillende bezigheden.

In totaal 18 kasthoogtes bieden de juiste werkhoogte.

  Corpusdieptes

De keuken laat zich door de keuze van 5 verschillende corpusdieptes optimaal aan de ruimtesituatie en de individuele designeisen aanpassen.

 

  Legplankdragers

De tegen kantelen bevestigde metalen legplankdragers, zorgen voor een stabiele positie van de legplanken. De legplanken zijn rondom afgewerkt. De voorkant zelfs met 1 mm dikkant.

  Laden en Korven

Alle laden en korven zijn standaard met dubbelwandig staal uitgerust en volledig uittrekbaar. De korven hebben zijdelings 8 mm dik veiligheidsglas. Korven met een front van 52 cm hoogte hebben een extra reling en een verhoogde achterkant.

  Scharnieren

Volmetalen clipscharnieren zorgen voor licht openen en automatisch sluiten. De deurafstelling vindt in 3 richtingen plaats. Bij een 91cm hoge hangkast worden 3 scharnieren, voor een betere stabiliteit, gebruikt.

  Beschermplaat

Om de kast te beschermen tegen vocht worden spoelkasten en kasten met een nis voor een koelkast met een beschermplaat uitgevoerd.
 

 

  Ophangsysteem

De constructie van het verdekte ophangsysteem is onzichtbaar. Alle hangkasten zijn met het verdekte ophangsysteem uitgerust en kunnen op de millimeter nauwkeurig opgehangen worden.

 

  Slowmotion

Laden en korven worden altijd in de kast teruggetrokken, of u ze nou een zachte of harde duw geeft.

  6 materialen

Loopt u de verschillende keuzes bij ROPTUNKT eens bij langs! U heeft de keuze uit: kunststof, melamine, folie, lak, fineer of hout.

 

  Deurdemping

De nieuwe scharnieren met geïntegrerde demping zorgen voor een rustige sluiting, de deur wordt automatisch afgeremd.

 

  Antisliplaag

Niets verschuift meer bij het draaien van de carrouselbodems, want de oppervlaktestructuur van de anti-sliplaag voorkomt het verschuiven van uw keukenartikelen.

  92 frontkleuren

De enorme kleurvariëteit is een opvallend voordeel van ROTPUNKT keukens. In Truffel of temperament-vol Carbon – al uw keukenwensen zijn mogelijk.

 

  Meer dan 100 programma's

100 programma's bieden een grote variatie in keukenstijlen, waarmee je een keur aan designideeën eenvoudig kunt verwezenlijken. Modern, avantgarde, elegant of klassiek, keukenplanningen waarin u zich thuis voelt.

Alle kunststof fronten zijn 19/22 mm dik. Het tweezijdig corpusmateriaal is 16mm dik en voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen DIN 68765, Emissionsklasse E1.

Contact Info
an image
R.A.P. KEUKENS
Satellietbaan 1
2181 MG HILLEGOM
Email: info@rapkeukens.nl

Tel: (0252) 520351
Fax: (0252) 524024